VocaBEXT Nyelviskola 
 
bejelentkezés szükséges
A státuszok szerepe
A VocaBEXT főoldalán a Státuszok menüpont alatt már megismer­kedhettetek a támogatói státuszokkal, illetve a Támogatás menü­pont alatt a státu­szok megszerzésének módjával.
A támogatói státuszok szerepe elviekben a Nyelviskolánál is ugyan­az, mint a VocaBEXT-nél, a kétféle státusz azonban egymással NEM felcserélhető:
– Egy VocaBEXT-es angol-magyar státusszal csak a VocaBEXT angol-magyar szókincs tesztjei használhatók, egy VocaBEXT-es magyar-angol státusszal pedig csak a VocaBEXT magyar-angol szókincs tesztjei használhatók.
– Egy nyelviskolás angol státusszal csak a Nyelviskola nyelvtesztjei használhatók, de ebbe beletartoznak az angol-magyar és a ma­gyar-angol nyelvtesztek egyaránt.
Státusz-táblázat
A státusz-táblázat megmutatja, hogy egy bizonyos státusz birtoká­ban hogyan használhatjuk a Nyelviskola tesztjeit:
Státusz Időtartam T/n Támogatás
támogató/N1 1 hónap 10 1350 Ft / 19 Ron
támogató/N3 3 hónap 15 2700 Ft / 39 Ron
támogató/N6 6 hónap 20 5300 Ft / 79 Ron
támogató/N12 12 hónap 25 7900 Ft / 119 Ron
Ha például 5300 Ft vagy 79 Ron támogatással 'támogató/N6' angol státuszt szerzünk, akkor 6 hónapon keresztül napi 20 alkalommal tesztelhetünk a Nyelviskola angol-magyar és magyar-angol tesztjeivel.
Megjegyzés: az összefoglaló tesztek két tesztelésnek számítanak, mivel terjedelmileg is kétszeresei a normál teszteknek (20 feladat helyett 40-et tartalmaznak).
Látogató státusz
Minden frissen regisztrált felhasználó automatikusan 'látogató' stá­tuszt kap (és ezzel is marad, ha nem folyamodik támogatói státu­szért). A 'látogató' státusszal járó lehetőségek:
– Naponta csak egyszer tesztelhetünk.
– Csak azután használhatjuk a következő tesztet, miután levizs­gáz­tunk az aktuális tesztből (vagyis három 9.90 feletti eredményt el­ér­tünk). Kivétel e szabály alól a hétfői nap, amikor akármelyik tesztet kipróbálhatjuk, de csak az első 5 leckéből.
Kellő kitartással, rendszeres napi teszteléssel néhány hónap alatt a 'látogató' státusszal is szép haladást elérhetünk.
Támogatói státuszok
Támogatói státuszhoz úgy juthatunk, ha támogatjuk a VocaBEXT-et: egy csekély összeg ellenében azonban rövid idő alatt rendkívül sokat fejlődhetünk. Mint a mellékelt táblázat mutatja, négyféle támogatói státusz közül választhatunk. A támogatói státusszal járó lehetőségek:
– Naponta 8/10/15/25-ször tesztelhetünk.
– Bármelyik lecke vizsgatesztjeit bármikor használhatjuk, és amikor új leckék jelennek meg (a tervek szerint havonta megjelenik egy új lecke), azok tesztjeihez is automatikusan hozzáférést kapunk.
– Mindazonáltal a tesztelői Rangsorban csak akkor léphetünk előbb­re, ha a leckezáró vizsgákat sorrendben tesszük le.
Igénylés
A nyelviskolás támogatói státuszok ugyanúgy igényelhetők, mint a VocaBEXT-esek (csak igényléskor a státusz nevében egy nagy 'N' betűvel jelezzétek, hogy nyelviskolás státuszt szeretnétek).
© 2014-2024 T.A.