Személyes adataim
Módosítás
Státuszom
angol szókincs tesztelés
KezdőlapHasználatHírekFAQÜzenetek
FAQ (2)
Kérdés: Nem túlzás kissé, hogy a VocaBEXT segítségével néhány hónap alatt több ezer idegen szót megtanulhatok?
Válasz: Velünk ez történt, holott az idegennyelvtanulási képességünk és a me­móriánk teljesen átlagos.
Egy felmérés szerint a diákok nagy többsége a 4 líceumi év alatt mindössze néhány 100 szavat szed fel (az angol nyelvszakos osztályok tanulói jobban állnak, ők a nagyobb követelmények miatt 1000-2000 angol szavat tanulnak meg ez idő alatt). A VocaBEXT segítségével 1000-2000 szó néhány hónap alatt, több száz szó pedig néhány hét alatt megtanulható: lévén, hogy játék, megszünteti a nyelv­tanulás elkerülhetetlen unalom-jellegét, és ugyanakkor a passzív szó­kincset sem engedi feledésbe merülni.
Kérdés: Naponta hány tesztelést javasoltok?
Válasz: Milyen gyor­san szeretnél fejlődni? A kérdést csak te válaszolhatod meg — mi hetente legalább 15-20 tesz­telést mindenkép­pen javasolunk. Ez kezdetben napi félórát fog igénybe venni, de hamarosan rutonossá válnak a vá­laszok, és a napi 2-3 tesztelés már 10-15 percbe belefér.
Kérdés: Melyik a VocaBEXT legfőbb erőssége?
Válasz: Talán az, hogy játékos, szórakoztató, és le­köti a figyelmet! Nem ritka, hogy felhasználóink napi egy-két órát is eltöltenek teszteléssel. Elképzelhető még egy olyan önálló tanulási módszer, mellyel valaki egyma­gában több mint 4 órán keresztül képes csak szavakat biflázni?
További FAQ oldalak: 1 2 3 4
Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Regisztráció
Tesztelési nyelv
Nyelvpár: angol-magyar

Nyelvválasztás
Tesztelés