Személyes adataim
Módosítás
Státuszom
angol szókincs tesztelés
KezdőlapHasználatHírekFAQÜzenetek
FAQ (3)
Kérdés: A nyelvtan tanulása mennyire fontos?
Válasz: Rendkívül fontos, hiszen nélküle a szavak­ból nem tudunk helyes mondatokat képezni. A VocaBEXT feladata azonban a szókincs fejlesztése, ami talán a leg­fontosabb, hiszen minden beszélt nyelv szavakból épül fel.
Kérdés: A VocaBEXT nagyon bejön nekem, és a szókin­csemet ezzel szeretném gyarapítani. Ezen kívül még mi­lyen egyéb nyelvtanulási módszereket ajánlotok?
Válasz: Egyetlen tanulási formát se mellőzz, amit elter­veztél vagy már használsz! Ha tanfolyamra szándékszol menni vagy már jársz is, folytasd a tanfolyamot! Eközben a VocaBEXTtel kiválóan fejlesztheted a szókincsedet, ami­nek nagy hasznát fogod venni a tanfolyamon. Ha magán­órákra szoktál járni, mert igényled, hogy veled egyénileg foglalkozzanak, akkor folytasd a magánórát! A tanárod ta­lán még meg is fog dicsérni (ahogyan az egyik munkatár­sunkkal történt még régen), milyen jó, hogy nem a szavak tanulásával kell eltöltenetek az órát, hanem a teljes időt a nyelvtanra, a kiejtés javítására és főként a társalgásra fordíthatjátok. Ha nyelvoktató CD-ket használsz vagy ka­zettákat hallgatsz, ezek is kiváló eszközök az idegen nyel­vek tanulására, bár ezeknél nincs lehetőséged arra, hogy tanárodtól visszajelzést kapj, például a hibáidat kijavítsa. A VocaBEXT viszont mindegyik általad hasz­nált módszert ki tudja egészíteni azáltal, hogy a szókincsedet idáig el­képzelhetetlen ütemben és mértékben növeli.
További FAQ oldalak: 1 2 3 4
Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Regisztráció
Tesztelési nyelv
Nyelvpár: angol-magyar

Nyelvválasztás
Tesztelés