Személyes adataim
Módosítás
Státuszom
angol szókincs tesztelés
KezdőlapHasználatHírekFAQÜzenetek
FAQ (4)
Válasz [folytatás az előző oldalról]: Ha az anyagiakat is szem előtt tartod, felfigyeltél arra, hogy pár magánóra árából egy egész évre hozzáférhetsz 8000 angol szóhoz a VocaBEXTen? Ha pedig támogató csapattársunkként e­zekkel tesztelhetsz, akkor ezt a tekintélyes szó­mennyi­séget teljesen el is sajátíthatod!
Kérdés: Nem minden feladatra kapok azonos időt. Mi en­nek az oka?
Válasz: A feladatra adott időmennyiség attól függ, hogy milyen hosszú szót kell beírnod válaszként. A rendszer az időt a legrövidebb jelentés és az átlagos hosszúságú je­lentés karaktereinek számából számítja ki.
Kérdés: A helyes válaszaimra nem pontosan 1 pontot ka­pok, hanem valamivel kevesebbet vagy többet, például 0,98-at vagy 1,01-et. Mi en­nek az oka?
Válasz: A rendszer pontozza a válaszadás sebességét is.
Kérdés: Mennyi időt tart a biztonsági időkorlát?
Válasz: Miután bejelentkeztél az azonosítóddal és jel­sza­vaddal, a rendszer egészen másnap hajnali 5 óráig belép­ve tart. Mivel csak ekkor történik meg a kiléptetésed, ha tudod, hogy más­valaki is használja a gépedet, a web­ol­da­lunkon való te­vékenységeid befejeztével azonnal je­lent­kezz ki. Ha éppen hajnali 5 óra előtt né­hány perccel kezdenél tesztelni, számíts rá, hogy 5 órakor a rendszer automati­kusan kiléptet, és a játék megszakad.
További FAQ oldalak: 1 2 3 4
Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Regisztráció
Tesztelési nyelv
Nyelvpár: angol-magyar

Nyelvválasztás
Tesztelés