Személyes adataim
Módosítás
Státuszom
angol szókincs tesztelés
KezdőlapTesztelésHírekFAQÜzenetek
Tesztelés
A tesztelésnél az alapértelmezett nyelv az angol-magyar, azonban a Tesztelési nyelv keretben a Nyelvválasztásnál ki lehet választani a magyar-angolt, magyar-románt vagy német-magyart is.
Miután a Tesztelés keretben egy szintet kiválasztottál és a Start gombra kattintottál, elindul a tesztelés. Egy teszt 50 véletlenszerűen kisorsolt feladatot tartalmaz, egy fela­dat pedig egy angol szó lefordításából il­letve magyar nyel­vű megfelelőjének leírásából áll. Ha egy szónak több je­lentése is van, bármelyiket megadhatod!
Minden feladat két mozzanatból áll. Az első mozzanatban kiíródik a lefordítandó angol szó, a jelentéseket kis tégla­lapok jelzik, és elkezdődik a néhány másodperces vissza­számlálás, míg a fordítást beírhatod. A második mozzanat­ban a rendszer megjeleníti az angol szó összes jelentését, pontozza a válaszod, és ha eltaláltad a jelentést, a fel­adatsorszámok táblázatában eltünteti a feladat számát.
Amikor az 50. kérdéshez érkeztél, még nincs vége a já­téknak, sőt, ekkor következik a tesztelés legfontosabb sza­kasza: a rendszer újra adja azokat a feladatokat, melye­ket korábban elhibáztál, és ezt addig ismétli, míg az összeset helyesen megválaszolod. Vagyis, a játék végére mind az 50 szót tudni fogod!
Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Regisztráció
Tesztelési nyelv
Nyelvpár: angol-magyar

Nyelvválasztás
Tesztelés